Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Όλα γίνονται τόσο… Appλά με την εφαρμογή Καλαμπόκι Bayer CropScience


Η 1η εφαρμογή για smartphones από την Bayer CropScience στην Ελλάδα, είναι ήδη διαθέσιμη και εστιάζει στο να βοηθήσει τον Έλληνα παραγωγό καλαμποκιού να βρει τις απαραίτητες λύσεις φυτοπροστασίας.
> «Βρείτε τις διαθέσιμες προτάσεις φυτοπροστασίας για το καλαμπόκι από τη Bayer CropScience. Υπολογίστε την ποσότητα των ζιζανιοκτόνων για το βυτίο σας και για το σύνολο της καλλιεργούμενης έκτασης καλαμποκιού.
Αναγνωρίστε μέσω φωτογραφίας τα κυριότερα ζιζάνια και έντομα στο καλαμπόκι σας. Συνδυάστε το στάδιο ανάπτυξης του καλαμποκιού με πιθανούς εχθρούς και ζιζάνια. Επικοινωνήστε με τον Γεωπόνο της Bayer CropScience προκειμένου να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις ολοκληρωμένες λύσεις φυτοπροστασίας που σας προσφέρουμε. Τόσο “Appλά”», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η εφαρμογή «Καλαμπόκι Bayer CropScience» είναι κατάλληλη για όλες τις συσκευές smartphones & tablets που λειτουργούν σε περιβάλλον iOS ή Android και πρόκειται για μια εφαρμογή μεταξύ ελαχίστων παγκοσμίως αφιερωμένων στη φυτοπροστασία του καλαμποκιού.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επισκεφθείτε την mobile version του ΑγροΤύπου από το smartphone σας και κάντε κλικ στο αντίστοιχο banner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου